KAYSERİ / MELİKGAZİ - Soğanlı Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Ankara gezisi yapmıştır. Gezinin düzenlenmesinde emeği gecen başta okul müdürümüz Adem YILMAZ ve rehber öğretmenlerimiz başta olmak üzere bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Batı Ege gezisi kapsamında bölgenin turizm yerlerini gezmişlerdir. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen okul müdürümüz başta olmak üzerek okulumuz öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünü çoşkuyla kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen Ümmühan ÇETİNKAYA, Nihal BUDAK ve Şermin YILMAZ öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV)  Okulumuzda sağlıklı yaşam sunumu yapmıştır. Sunumun yapılmasında emeği geçen vakıf çalışanlarına ve rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri dönem sonu etkinlik haftası programı çerçevesinde Kars gezisi yapmıştır. Gezinin düzenlenmesinde emeği gecen başta okul müdürümüz Adem YILMAZ olmak üzere bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Erciyes gezisi düzenledik gezinin organizasyonunda emeği geçen başta okul müdürümüz Adem YILMAZ olmak üzere bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte tiyatro ya gittik.  Etkinliği organize eden başta Recep KORUCU hocamız olmak üzere  öğretmen ve öğrencilerimize katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Gezi inceleme kulübü öncülüğünde Konya gezisi düzenlendi. Öğrencilerimiz bölgenin tarihi ve turistik güzelliklerini görme imkanı buldular. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Okul müdürümüz Adem YILMAZ Bey'e ve kulüp danışman öğretmeni Ayşe Nur ATLI hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi aracılığıyla Erciyes Üniversitesine gezi düzenlenmiştir. Gezimiz 12. sınıf öğrencilerimiz ile okul rehber öğretmenlerimiz Başak DOĞAN ve Ahmet DAMAR'ın katılımıyla gerçekleşmiştir. Üniversitenin diş hekimliği fakültesinin diş hekimliği fakültesi ile hukuk fakültesi hakkında öğrencilere ayrıntılı bilgi verilmiş olup uygulamalı derslere katılımları sağlanmıştır.

Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 42 öğrenci 6 Öğretmen ile birlikte Şanlıurfa gezisi yapmıştır. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen başta okul müdürümüz sayın Adem YILMAZ beye, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Dünyanın en şerefli ve onurlu mesleğini icra ede, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli olan  24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlu olsun, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevleri başında şehit düşen bütün öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.  Bu vesileyle okulumuzda hazırlanan programda emeği geçen Asuman KOÇ, Türkcan BERKOK hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.  Okul idaresinin yapmış olduğu süpriz dolayısıyla Müdürümüz sayın Adem YILMAZ, Müdür yardımcılarımız sayın Sinan ŞİMŞEK ve Osman BULGURCU'ya bütün öğretmenler adına teşekkür ederiz.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ

O Gün Türkiye Yağmur Yağmadan Islandı...

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Aziz Atam, Bugün “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz” diyerek bizlere emanet ettiğiniz  Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl Dönümüne erişmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

100. Yıl dönümünde, Cumhuriyeti ve Türk Vatanını bizlere miras bırakarak bu topraklar üzerinde onurlu bir hayat sürmemizi sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bağımsızlığımızın bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamalarında emek veren öğretmenler Tuğba BOLAT, Tuğba AYDEMİR, Kemal DUMAN, Savaş KONAK  ve  tören için seçilen 100 öğrencimiz başta olmak üzere bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Adem YILMAZ

Okul Müdürü

Ekm

Okulumuz 46 öğrenci 4 Öğretmen ile birlikte Antalya Alanya  gezisi yapmıştır. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen başta okul müdürümüz sayın Adem YILMAZ beye, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Şbt

Atatürk Spor Salonunda düzenlenen, liseler arası birek güreşi yarışması'nda okulumuz 2 Altın -  5 Gümüş - 6 Bronz Madalya kazanmıştır. Emeklerinden dolayı öğretmenimiz sayın Savaş KONAK beye teşekkür ediyor; öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Adem YILMAZ

Okul Müdürü